Vand pianina Forster. Sunet placut,corzi incrucisate, acordata, 2 pedale.

Click aici pentru mai multe detalii

Relama Top

Clavecin Sperrhake Passau

Data publicarii: 09-03-2014 14:34:57 | Numele de contact: Cristina | Localitatea: Bucuresti, Romania | 850 de afisari |

Clavecin de vânzare în București! Marca Sperrhake Passau, instrumentul a fost fabricat în anii ’80 în fosta Germanie de Est.

Atelierul Sperrhake din Passau a fost, un timp, cel mai mare producător de instrumente istorice de serie. Fondatorul său, Kurt Sperrhake, a fost manufacturier de piane înainte de a-și înființa (în 1948) propria companie de fabricare a instrumentelor istorice: clavecin, spinetă, clavichord. Atelierul Sperrhake nu a fabricat niciodată replici ale instrumentelor istorice, ci a construit doar instrumente istorice de serie. Pianiști precum Zuzana Růžičková, Luciano Sgrizzi, Elisabeth Chojnacka și János Sebestyén au înregistrat pe clavecine marca Sperrhake.

Instrumentul a fost cumpărat din Viena și transportat la București după ce a trecut prin procedura de restaurare. Se află în stare foarte bună: cutia de rezonanță nu are nici un defect, jumătate din corzi au fost înlocuite în cursul procedurii de restaurare (celelalte fiind în stare foarte bună). Instrumentul este însoțit de o cheie de acordaj și un device electronic Korg. Prețul este 7000 lei.

Dimensiunile clavecinului sunt: lungime 146 cm, lățime 87 cm, înălțime 83 cm. Pentru detalii sau foto suplimentare vă așteptăm cu un mesaj.Contact Cristina: Clavecin Sperrhake Passau

Trimite-mi un email cu link-uri pentru a accesa si modifica anuntul