Vand pianina Forster. Sunet placut,corzi incrucisate, acordata, 2 pedale.

Click aici pentru mai multe detalii

Relama Top

Ofer lectii de chitara acustica/electrica

Data publicarii: 02-12-2013 18:00:40 | Numele de contact: Sechely Mihnea | Localitatea: Bucuresti, Romania | 642 de afisari |

Salut!
Ofer lectii de chitara, acustica sau electrica.. Cursurile cuprind atat tehnica (slide, bend, vibrato, legato, fingerpicking, hybrid picking, tapping, string skipping, strumming etc.), cat si teorie (armonie, intervale, arpegii, game, moduri, notiuni ritmice). Mentionez faptul ca lectiile sunt structurate diferit in functie de necesitatile si scopurile fiecarui elev in parte. Genul principal abordat este rock/blues-rock, urmat de folk, pop-rock, rock instrumental, hard rock si altele, depinzand de dorinta elevului. De asemenea, ofer consultanta in live sound (detinator al certificatului SAE in Live Sound Engineering) si sound de studio. Cursurile sunt individuale.

Pret: 50 RON (la sediul elevului), 40 RON (la sediul meu – In Berceni, pe Bd. Al. Obregia)

Despre mine: Contactul cu scena a inceput in anul 2009 si continua in prezent, ocup postul de lead guitar in trupa Magnum Opus (ce a participat la numeroase festivaluri/concursuri nationale si international si am impartit scena cu nume importante precum Vita de Vie, Timpuri Noi, Metrock, Florin Chilian, Les Elephants Bizzares), am studiat chitara cu Adi Manolovici si am obitnut locul al 2-lea in cadrul concursului Nationala de Rock, ulterior am castigat o bursa ce consta in cursuri de chitara cu Corrado Sgandurra, detin certificatul SAE in Live Sound Engineering si am cunostinte medii de productie muzicala.

In prezent sunt student la Conservatorul din Bucuresti, sectia compozitie jazz-muzica usoara.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=52OX021Yr3g]

Contact Sechely Mihnea: Ofer lectii de chitara acustica/electrica

Telefon: 0746202634
Trimite-mi un email cu link-uri pentru a accesa si modifica anuntul